Projekt leírása

Image

„Az új mindig értékes”.

Lakóingatlanok esetében kifejezetten igaz, hogy az új építésű ingatlanok piaci értéke a legmagasabb. Egy modern, kényelmesen és stílusosan berendezett ingatlan nemcsak a mindennapi élet, de a bérbeadás szempontjából is a legkeresettebb.

Földszinti, kertkapcsolatos házaink minőségi és kényelmes életteret jelentenek családoknak és egyedülállóknak egyaránt. Nemcsak kényelmes otthonok, de kiváló befektetési lehetőség is, melyek folyamatos érték növekedést biztosítanak leendő lakóinak. Az ingatlanokat lokációjuk és felszereltségük befektetésként is kiváló választássá teszik.

A tervezéskor fontos szempont volt az itt élők nyugalma, mindamellett, hogy az elérhető szolgáltatások a közelben legyenek.

A házak kellemes klímáját a mai kor elvárásai szerint, a legkorszerűbb, energiatakarékos berendezések biztosítják.

Mindegyik ház okos otthon kialakítást kap, valódi kényelmet biztosítva a mindennapokban.

A házak magas minőségű, a környezettel harmonizáló, korszerű anyagokból épülnek, így azok akár otthonként, akár nyaralóként is megállják helyüket.

Kiváló választás állandó lakhelyként is, hiszen a nyári pezsgés után a téli időszak nyugalma is átélhető.

 

A 6 db 108 m2-es önálló családi ház 2400m2-es telken épül, kiemelkedő minőségű lakóingatlanból álló lakópark részei. Az ingatlanhoz saját, körbekerített kert tartozik, ami a 6 db családi háznál eltérő méretű.

Az épületek teherhordó szerkezete Porotherm 30 X-Therm vázkerámia falazott szerkezet, melyen 12 cm-es EPS külső hőszigetelés található.

Alapozási módja erősített sávalapozás, belső vasalt lemezalappal.

A teraszos házakban korszerűen kialakított kertkapcsolatos tágas nappali, étkező, konyha, 3 teljes értékű hálószoba, 2 fürdőszoba, 1 vendég WC és háztartási helység kerül kialakításra.

Az épületek 1 szintesek, nem alá pincézettek. Az épület szeglemezes tetővel készül, antracit színű betoncseréppel.

A házak korszerű, minden igényt kielégítő hőszivattyús, minden helység padlófűtéssel és a szociális helységeken keresztül, átszellőztetéssel kombinálva rendkívül költséghatékony fenntartást biztosít, jelentős megtakarítást eredményezve a rezsi költségekben. A hálószobákban, nappaliban klíma kerül beépítésre központi kültéri egységgel. A hálószobák, illetve a nappali hőmérséklete az egyéni igények szerint külön termosztáttal állítható.

Image
Image

Az energiaszolgáltatás H tarifás áramszolgáltatással történik, és a napelem előkészítésnek köszönhetően lehetőség nyílik további költségmegtakarításra.

A homlokzati nyílászárók (ablakok, teraszajtók) egy része fix, egy részük pedig bukó-nyíló funkcióval van ellátva.  A homlokzati nyílászárók belül fehér-, kívül antracit színűek UV stabil kialakítással. A nyílászárók rejtett tokos, elektromos, alumíniumból készült redőnnyel ellátottak, amelyek telefonról is vezérelhetőek. Az belső dizájn kialakítását, a minőségi burkolatok kiválasztását belsőépítész végezte. A kültéri burkolatok szintén minőségi anyagokkal, a lakáshoz vezető járda és a gépkocsi beálló térkő burkolattal készülnek.

A házak több zónás riasztó rendszerrel lesznek felszerelve. Okos otthon kialakításunknak köszönhetően a hűtés-fűtés, a riasztó rendszer és a kamera rendszer is telefonról irányítható.  Az ingatlanok mindegyike teraszos és parkosított kertre nyílik, melyek parkosítását igény szerint elvégezzük.

A nyitott gépkocsi parkoló, -mely a vételár részét képezi - a ház mellett található, itt a későbbiekben igény szerint garázs is építhető. Az utcában a parkolás ingyenes.

A házak korszerű szigetelése, gépészete, mérete, felszereltsége, kivitelezése és helykialakítása minden mai igényt kielégít. A saját, intim kertben igény szerint a teraszok mellett gyermekeknek játszótér, grillező vagy akár medence is kialakítható.

 
Tervező:
ADNT Arquitechtura Kft.
 
 
Generál kivitelező:
Betonos Magyarország Zrt.

© 2023 SCA Villapark

All right reserved.